Yunus Emre Anaokulu
Hürriyet Mahallesi 599 Sokak No 37 İMAMOĞLU / ADANA
03228912026

VİZYON

Güçlü bir Türkiye için geleceğimiz çocukları en iyi şekilde yetiştirerek, Eğitimde saygın ve örnek bir kurum olmak.

MİSYON

Bilimsel Yöntem ve teknikleri kullanarak öğrencilerimizin, toplumsal ve milli- manevi değerlere bağlı, duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, kendisi ve çevresiyle barışık, iç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, sosyal ilişkileri güçlü, iş birliği ve takım çalışmasına istekli, yeteneklerini ve yaratıcılığını kullanabilen, değişik görüşve ve düşüncelere saygılı, çevreye ve doğaya duyarlı, öz bakım becerilerini kazanmış, İlköğretime ve hayata hazırlayan, Türkçe’yi doğru ve düzgün kullanan kullanabilen çocuklar yetiştiren bir okul olmaktır.

BAŞARILAR

Okulumuz Ekim 2018´de Temiz Okul, Sağlıklı Okul projesi kapsamında 2. defa BEYAZ BAYRAK almıştır.
Öğretim Şekli :ikili

ikili

07:30- 12:30 ve 12:30-17:30

Klimalı

İlimize 45 km uzaklıkta olup ilçe merkezindedir.

Yerleşim Yeri Bilgisi

İmamoğlu Adananın 20300 nüfuslu küçük ilçelerindendir. Okulumuzun bitişiğinde Şehit Osman Tatar İlkokulu bulunmaktadır. İmamoğlu Devlet Hastanesine 500 metre mesafededir.